Головне меню

Популярні рецепти

Юшка із свинячих ніжок (Закарпатська кухня)

Юшка із свинячих ніжок (Закарпатська кухня)

Свинячі ніжки добре обсмалюють і обчищають, розрізають вздовж навпіл, миють. Підготовлені ніжки заливать водою, солять, додають цукор і варять до повної готовності, щоб м'ясо легко відокремлю­валось від кісток. Готові ніжки вибирають з води і охолоджують.

Борошно та червоний молотий перець розводять холодною водою і, постійно помішуючи, впливають в бульйон, в якому варилися ніжки. Доливають молоко і додають горошинки чорного перцю. М'ясо відокремлюють від кісток, нарізають і кладуть в бульйон.

Бульйон доводять до кипіння, заправляють тертим часником та іншими спеціями за смаком і подають на стіл.

Витрати продуктів на одну порцію: свиняча ніжка 1 шт., вода 500 г, сіль 3 г, борошно 10 г, перець чорний молотий 1 г, цукор 10 г, молоко 60 г, перець чорний горошинками 0,05 г, час­ник 2 г.




Схожі кулінарні рецепти