123************* Холодець зі свинним копитцем
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Холодець зі свинним копитцем
Холодець зі свинним копитцем
1 свинне копитце (наступного разу візьму 2)
2 курячих стегенця
500 грам вирізки свинини
сіль, перець, лавровий лист, перець горошком, часник

Все помила і почистила і закинула в мультю, залила водою на кілька см вище рівня м'яса, але наступного разу заллю води вище, тому що в процесі варіння м'ясо "виглянуло" з води.
Поставила на режим гасіння на 6 годин. За годину до готовності трохи (дуже небагато) посолила, додала всі спеції. Після 3-ех піків дістала з бульйону все на тарілочку, а бульйон залишила на підігріві. Розібрала м'ясо і розклала по формочках, бульйон за цей час вже хвилин 40 нудився на підігріві, я його витягла і дала трохи охолонути, в цей час посолила м'ясо вже у формочках ще раз, і подушила часник, бульйон процідила просто через сито і залила у формочки, через 4 години був готовий результат.




Схожі кулінарні рецепти