123************* Розсольник на кісточці
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Розсольник на кісточці
Розсольник на кісточці
Продукти:
Яловичина з кісточкою - 350 г
Перлова крупа - 1 МСТ (180 мл)
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Мариновані огірки - 3 шт.
Сіль - 2 ч. л.
Томатна паста - 2 ст. л.
Картопля - 3 шт.
Лавровий лист - 1 шт.
Вода - близько 3-х л
рослинна олія

Приготування: У чашу мультиварки налити рослинне масло. Покласти порізану цибулю, грубо натерту моркву й огірки. Додати томатну пасту. Покласти м'ясо.
Встановити програму "Жарка" на 30 хвилин. На цей час замочити в окропі перлову крупу. Потім промити. Після сигналу покласти в чашу крупу, картоплю, лавровий лист. Залити водою до верхньої позначки в чаші. Посолити. Встановити програму "Суп" на 2 год 30 хвилин. Після сигналу розсольник готовий!
Cтрава найкраще готується в мультиварці Standler Form





Схожі кулінарні рецепти