Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо з грибами тушковане в сметані
М'ясо з грибами тушковане в сметані
Склад:
м'ясо (яловичину або телятину) - 400 г
гриби - 400-500 г
250 грам сметани
до 100 грам вершкового масла,
1 цибулина,
1-2 ст.л муки,
столову ложку цукру,
дрібку солі і чорного перцю

Приготування: Миємо й ріжемо м'ясо поперек волокон так, щоб вийшла соломка приблизно - 1х1х5см. У каструлі мультиварки на режимі випічка розтоплюємо вершкове масло і помішуючи, обсмажуємо м'ясо. У сковорідці (або в мультиварці) на соняшниковій олії обсмажуємо до легкої золотинки різаний кубиками 5 на 5 мм. цибулю. Поки цибуля смажиться, ріжемо пластинками завтовшки 2 мм. печериці. Як цибулька пожариться, додаємо на сковороду печериці. Смажимо хвилинок 5-10, поки гриби не пустять вологу. Засипаємо столову ложку борошна (для густоти підливи). Потім до м'яса перекладаємо гриби з цибулею, перемішуємо, заливаємо бульйоном або водою так, щоб всі під нею сховалося, відразу додала майонез, сіль, перець, гірчиці не було, а про цукор забула, режим тушкування від 1-2 год.
Страва найкраще готується в мультиварці Рanasonic - 18




Схожі кулінарні рецепти