Головне меню

Популярні рецепти

Вогняна яловичина
Вогняна яловичина
Продукти:
Яловичина (600гр)
Оливкова олія (можна соняшникова)
Цибулина (1 штука)
Морква (1 штука)
2 Головки часнику
Кобачки (2 штуки)
Кукурудза (1 банка / 340-400гр)-
Картопля 3-4шт середніх розмірів
Томатний соус
Зелень,
перець ЧІЛІ,
сіль
Вода (100-120гр)
Готування:1) Налити в МВ оливкову олію. Нарізати дрібно цибулю, моркву, включивши режим "Випічка" поставити готуватися на 10-15 хвилин. Не забуваємо помішувати.2) Потім кидаємо говядинки, порізану щодо дрібно, хвилин на 10.3) Після цього кидаємо все інше: картоплю, кобачки, наш соус, зелені (і побільше), кукурудзу.4) Солимо. Також можна ще маслечка підлити. 5) Додаємо перець Чилі і заливаємо водичкою.6) Ставимо на "плов" і можна йти гуляти.
P.S. при готуванні на всю мульти можна збільшити всі продукти в 1,5 рази. Блюдо вийшло на вигляд червоно-оранжевим і досить гострим, а головне апетитним
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic-18 




Схожі кулінарні рецепти