Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина в вершках з яблуками і цибулею
Яловичина в вершках з яблуками і цибулею
Склад:
яловичина
Олія - ​​2 ст.л.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Яблука жорсткі кислі
Вершки - 200 мл
Вода - 1 м. стакан
Спеції, сіль

Пригогтування: Яловичину нарізати на шматки товщиною 1 см. Посолити. У мультиварку налити масло. Обсмажити яловичину на режимі "Випічка" із закритою кришкою 30 хвилин, перевернути і ще 10 хвилин. Цибулю нарізати соломкою. Яблуко великими часточками. Я використовувала яблука з дачі, які повністю не дозріли. На яловичину викладаємо цибулю. Зверху яблука. Посипаємо спеціями - у мене баночка з півдня. Додаємо вершки і воду.Включаємо режим "Випічка" на 40 хвилин.
Страва найкраще готується в мультиварці Рanasonic - 18 




Схожі кулінарні рецепти