Яловичина в вершках з яблуками і цибулею
Склад: яловичина Олія - 2 ст.л. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яблука жорсткі кислі Вершки - 200 мл Вода - 1 м. стакан Спеції, сіль Пригогтування: Яловичину нарізати на шматки товщиною 1 см. Посолити. У мультиварку налити масло. Обсмажити яловичину на режимі "Випічка" із закритою кришкою 30 хвилин, перевернути і ще 10 хвилин. Цибулю нарізати соломкою. Яблуко великими часточками. Я використовувала яблука з дачі, які повністю не дозріли. На яловичину викладаємо цибулю. Зверху яблука. Посипаємо спеціями - у мене баночка з півдня. Додаємо вершки і воду.Включаємо режим "Випічка" на 40 хвилин. Страва найкраще готується в мультиварці Рanasonic - 18

Схожі кулінарні рецепти |