Головне меню

Популярні рецепти

Печеня з грибами і яловичиною
Печеня з грибами і яловичиною
Інгредієнти:
Яловичина 500гр
Шампіньйони 200гр
Імбир 20гр (хто любить погостріше збільшуйте, хто навпаки, зменшуйте)
Свіжа зелень (цибуля, кріп, петрушка)
морква
Соєвий соус 80мл 
Сухе біле вино 50мл 
Рослинна олія
Спеції, сіль

Приготування: І так, ріжемо яловичину кусучкамі, кладемо в чашу МВ, додаємо трохи олії і обсмажуємо на режимі "випічка" 10 хв., вимикаємо режим і йдемо далі. Ріжемо імбир, морква, печериці, зелень і кладемо в МВ, додаємо соєвий соус, вино, солимо, перчимо і додаємо спеції. Перемішуємо, закриваємо МВ і тушкуємо на режимі "тушкування" 1:00. І ось що вийшло: (на гарнір картопляне пюре)
Страва найкраще готується в мультиварці Рanasonic - 10 




Схожі кулінарні рецепти