Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина, тушкована з цибулею і селерою
Яловичина, тушкована з цибулею і селерою
Продукти:
Яловичина - 500 г
Цибуля - 1шт.
Селера (стебло) - 2 шт. (70 г)
Сіль - за смаком
рослинна олія
соус
Томатна паста - 1 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
Борошно - 1 ст. л.
Молоко - 1 ст. л.
Приготування: Мультиварку включити на програму "Випічка", налити рослинне масло. Покласти цибулю, потім селера. Трохи обсмажити. Покласти м'ясо. Обсмажити з одного боку. Перевернути і обсмажувати до сигналу. Потім трохи посолити з двох сторін. Приготувати соус, змішавши всі компоненти. Обмазати соусом м'ясо. Поставити програму "Тушкування" на 2 години.Після сигналу м'ясо готове.
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic -10




Схожі кулінарні рецепти