Головне меню

Популярні рецепти

Пікантне м'ясо з овочами під сиром
Пікантне м'ясо з овочами під сиром
Продукти:
М'ясо (яловичина), нарізане
маринад для м'яса
Лук
Часник свіжий або сухий пелюстками
Болгарський перець
Кріп, петрушка, кінза
Сіль, спеції
Сир
Олія маслинова

Приготування: За півгодини до початку приготування відбите м'ясо рясно змастити маринадом для м'яса. Можна залишити і на більший термін, до 24 годин, але це не обов'язково. На дно каструлі налити трохи олії, нарізану цибулину і часник, включити режим випічки. Нарізати, посолити і посипати спеціями овочі, обсушити паперовою серветкою шматки м'яса (солити вже не треба, достатньо маринаду), натерти сир. Скласти в каструлю шарами в кілька рядів: м'ясо, цибуля, перець, зелень, сир. Закрити кришку і продовжувати в режимі випічки до вимикання. Ніжне соковите м'ясо зі злегка пікантним смаком. Викладати на порційні тарілки. Подавати з салатом зі свіжих овочів.Це так смачно, м'ясо ніжне і вийшло дуже красиве
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic -18 




Схожі кулінарні рецепти