Головне меню

Популярні рецепти

Відбивні зі свинини в клярі
Відбивні зі свинини в клярі
Продукти:
М'ясо  - 400 г
Сіль
Спеції (за смаком)
Кляр:
1 яйце
0,5 ст. кефіру (звичайного)
Борошно приблизно 1 ст.
Сіль

Приготування: Свинину нарізати на шматочки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок трохи посолити (можна використовувати спеції за смаком), відбити спеціальним молоточком. Готуємо кляр: яйце + кефір змішуємо, додати трохи солі. Додаємо борошно і перемішуємо. Мачаємо кожен шматочок м'яса в тісто з двох сторін. Мульти включити на режим «Жарка», вибрати м'ясо і викладаємо шматочки м'яса в тесті. Обсмажуємо з двох сторін поки тісто не зготується.
Гарнір можна зробити будь на свій смак.  2 ст (звичайного) гороху половинками промити холодною водою, висипати в мульти, залила водою з фільтра 1,5 л (тому  потрібна  консистенція кашки-розварений горох, а щоб горох вийшов не розвареним вистачить і 1 л.), посолити. Варити на режимі «Рагу / тушкування», час  1 год 20 хв (тому горох варився в мв перший раз). Вариться він  50 хв до потрібної консистенції, потім мульти просто відключаємо. Смачного!
Страва найкраще готується в мультиварці Philips 3039




Схожі кулінарні рецепти