Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з чорносливом
Свинина з чорносливом
Продукти:
Свинина - 500 г
Цибуля - 1 шт.
Томатна паста - 1 столова ложка
Чорнослив без кісточок - 100 г
Лавровий лист - 1 шт.
Перець горошком
Масло вершкове, або маргарин, або рослинне масло
Вода - 1,5-2 мультстакана
Сіль - 0,5 чайної ложки

Приготування: Встановити програму "МУЛЬТІПОВАР" на температуру 140 градусів. Покласти масло або маргарин, розтопити. Обсмажити шматочки м'яса. Додати цибулю, обсмажити. Покласти томатну пасту, довести до кипіння. Програму вимкнути.Додати чорнослив, перець, лавровий лист. Перемішати. Залити підсоленою водою.Встановити програму "Тушкування" на 1,5 години і готувати до сигналу. М'ясо вийшло просто тане в роті! 
Страва найкраще готується в мультиварці Redmond 4502, 2012р








Схожі кулінарні рецепти