Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з консервованою квасолею
Свинина з консервованою квасолею
Продукти:
Свинина 300-400 гр
Одна морква.
Одна цибулина.
Перець ластівка чи болгарський 1 шт.
Банку квасолі в томатному соусі 1 шт.
Сіль, перець, приправи за смаком.

Приготування: Нарізаємо свинину кубиками, соломкою хто як любите. Цибулю  півкільцями, моркву тремо або ріжемо. Перець нарізаємо шматочками. У режимі жарко обсмажуємо свинину, цибулю, моркву 10-15 хвилин, періодично помішувати. Потім викладаємо банку квасолі і ставимо режим рагу / тушкування, солимо, перчимо, додаємо приправи, нарізаний перець. Перемішуємо, закриваємо кришку.Через 40-45 хвилин дивимося готовність.Аромат по квартирі йде обладнаний.Я вимикаю в цьому інтервалі так як свинина дуже мяка.
Страва найкраще готується в мультиварці Philips 3039




Схожі кулінарні рецепти