Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з перцем
Свинина, тушкована з перцем
Продукти:
Свинина - 1 кг
Перець солодкий - 1 шт.
Перець гострий - 1/4 шт.
Цибуля - 1 шт.
Помідор - 1 шт.
рослинна олія
Сіль, чорний перець
соус:1 ст. л. сметани
1 ст. л. томатної пасти
1 ст. л. борошна

Приготування: Свинину посолити, поперчити. У чашу мультиварки налити рослинне масло. Покласти, нарізану цибулю. Потім свинину. Включити програму "Випічка". Обсмажувати 40 хвилин, один раз перевернути. Програму вимкнути. Додати порізані солодкий і гострий перець, помідор. Встановити програму "Тушкування" на 1 годину. Тушити до сигналу. М'ясо перекласти в інший посуд. Зробити соус. Змішати сметану, томатну пасту і борошно. Вилити в чашу мультиварки до що залишилася після гасіння рідини. Перемішати. Встановити програму "Підігрів". Через 10 хвилин вимкнути. Соус перемішати. Подавати м'ясо, поливши соусом.
Страва найкраще готується в мультиварці REDMOND-4503 




Схожі кулінарні рецепти