Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо-овоче-грибна печеня
М'ясо-овоче-грибна печеня
Склад:
М'ясо свині - 600гр.;
Морквина - 1шт
Картопля - 6шт.;
Цибулина - 1шт.;
Гриби - 150 - 200гр.;
Овочі морожені - 250гр.;
Томатна паста - 1 ст / л.;
Сіль, перець, вода (води - 2 м / кружки).

Спосіб приготування: У режимі "ВИПІЧКА" на розігріте масло кидаємо шматочки свині і до золотистого кольору підсмажуємо. В середині процесу  додати цибулю, натерту моркву і середньо нарізані гриби, під самий кінець-томат пасту. Потім накидати картоплі, зверху квасольки, посолити-поперчити і вилити води. Кришку закрив, режим "ПЛОВ" і кнопка "Плі!". Смачного!
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic -18 




Схожі кулінарні рецепти