Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з яблуками
Свинина, тушкована з яблуками
Продукти:
Свинина - 650 г
Яблуко - 1 шт.
соус:
1 ст. л. меду
1 ст. л. сметани
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кетчупа
Улюблені приправи - ​​за бажанням 
Сіль - за смаком

Приготування: Змішати всі інгредієнти для соусу. Обмазати свинину. Покласти її в чашу мультиварки. Яблуко очистити від шкірки і серцевини. Нарізати на шматочки. Покласти в чашу. Встановити програму "Тушкування" на 2 години 30 хвилин. У середині приготування можна перевернути свинину, щоб краще просочилася соусом. При подачі полити свинину, соусом, що утворився.
Страва найкраще готується в мультиварці REDMOND-M90 




Схожі кулінарні рецепти