Головне меню

Популярні рецепти

Копчена корейка
Копчена корейка
Продукти:
Корейка без кістки - 500 г
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Рідкий дим "Костровок" - 2 ст.л.
Розмарин сухий - 1 ч.л.
Рослинна олія - 2-3 ст. л.

Приготування: Корейку нашпигувати часником. Полити рідким димом з двох сторін і залишити маринуватися. Овочі нарізати. Мультиварку включити на "Випічку". Налити рослинне масло, злегка обсмажити цибулю, потім моркву. Покласти корейку. Обсмажити з усіх боків. Мультиварку вимкнути. Посипати корейку розмарином. Вилити залишки маринаду на м'ясо і овочі.Поставити програму "Тушкування" - 1 год і готувати до сигналу.
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic-18





Схожі кулінарні рецепти