Головне меню

Популярні рецепти

Свинина по-французьки
Свинина по-французьки
Продукти:
Свинина - 500 г
Цибуля - 1 шт.
Сир тертий - 30 г
сіль
перець
рослинна олія

Приготування: Свинину порізати на шматочки приблизно по 160 г. Цибулю нарізати кільцями. Сир натерти на тертці. Мультиварку включити на програму "Випічка" - 50 хвилин. Налити рослинне масло. Нагрівати 5 хвилин. Потім покласти цибулю, обсмажити до прозорості й викласти на тарілку. Далі, в мультиварку покласти шматочки свинини й обсмажити їх з одного боку до золотистого кольору. Посолити, поперчити. Перевернути обсмаженої стороною вгору, посолити, поперчити. Викласти на них цибулю. Посипати сиром і запікати до сигналу.





Схожі кулінарні рецепти