Головне меню

Популярні рецепти

Печеня по-домашньому
Печеня по-домашньому
Продукти:
Картопля - 1 кг
Свинина - 500 г
Цибуля - 1 шт.
Томатна паста - 2 ст. л.
Лавровий лист - 1 шт.
Вода - 1,5 МСТ
Сіль - 1 ч. л.
Приправа для картоплі - 1 ч. л.
рослинна олія
зелена цибуля

Приготування: У чашу мультиварки налити рослинне масло. Встановити програму "Смажити - м'ясо". У розігрітій олії обсмажити цибулю, свинину. Додати томатну пасту і тушкувати близько 5 хвилин, іноді перемішуючи. Потім програму відключити. Покласти, крупно порізану картоплю. Перемішати. Посолити, посипати приправою. Перемішати. Залити водою, покласти лавровий лист.Встановити програму "Норма" і готувати до сигналу. При подачі посипати зеленою цибулею.
Страва найкраще готується в мультиварці Maruchi-47




Схожі кулінарні рецепти