Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо з брусничним соусом
М'ясо з брусничним соусом
Потрібно:
1. Свинина 400-500 гр.;
2. 3 середніх цибулини;
3. 2 ст.бруснікі;
4. 1ст. ложка меду;
5. 4ст. ложки червоного сухого вина;
6. Сіль, перець по-смаку

Як готувати: 1. М'ясо миємо і ріжемо на шматочки.2. Маринуємо м'ясо в травах. Підійдуть будь-які, які Вам більше подобаються. 0,5 склянки ягід брусниці розтерти в пюре і додати в маринад. Якщо часу на приготування небагато, то можна додати оцту або лимонний сік, тільки не переборщіть ...3. Ріжемо цибулю півкільцями.4. В мульті ставимо режим "Випічка" і закладаємо м'ясо.5. Обсмажуємо м'ясо з відкритою кришкою до утворення рум'яної скоринки ....6. Додаємо нарізану цибулю, перемішуємо. 7. Поки м'ясо обсмажують, я почистила картоплю і трохи моркви (мій синуля не дуже любить картоплю, так що морква для нього). Викладаємо овочі в пристосування для варіння на пару. З овочами можна експериментувати ... Кабачки, цукіні, баклажани, цвітна капуста ... Чого душа забажає.8. Ставимо ємність з картоплею в мульти. 9. Ставимо мульти в режим "Плов" і чекаємо сигналу ...10. Тим самим залишилися 1,5 склянки брусниці заливаємо склянкою окропу.Якщо у Вас є ще одна мульти то соус можна готувати в ній, якщо ж ні, то можна готувати на плиті.11. Доводимо брусницю до кипіння і кип'ятимо 5 хвилин. (Для МВ режим "Суп")12. Зливаємо вийшов морс, а ягоди протираємо через сито (можна подрібнити в блендері, але тоді будуть попадатися невеликі шматочки)13. Отриману рідину відправляємо назад у каструльку.14. Додаємо 1 ст. ложку меду (можна замінити цукром) і 4 ст. ложки червоного сухого вина, сіль і перець по-смаку.15. Доводимо до кипіння на маленькому вогні (для МВ режим "Суп")16. Кип'ятимо 1-2 хвилини.17. Коли мультиварка пискне. Сервіруємо стіл! Смачного!
Страва найкраще готується в мультиварці REDMOND RMC-4503




Схожі кулінарні рецепти