Головне меню

Популярні рецепти

Тушковані свинячі реберця з квасолею
Тушковані свинячі реберця з квасолею
Інгредієнти:
700 г свинячих реберець
1 склянка відвареної квасолі (200 г)
1 морква (100 г)
2 цибулини (140 г)
3 зубчики часнику
300 мл бульйону або води
3 ст. л рослинного масла
Сіль, перець за смаком
Зелень петрушки для подачі

Приготування: Свинячі ребра ретельно промийте, обсушіть і розріжте між ребер на шматочки. Ребра посоліть і поперчіть. У ємність мультиварки налийте масло, викладіть ребра і готуйте в режимі «Випічка / Жарка» до легкого румянця (приблизно 20 хвилин). Перекладіть обсмажені ребра у вільну ємність.Цибулю і моркву очистіть, крупно поріжте, часник розріжте на 2-3 частини і викладіть в ємність мультиварки, в якій смажилися реберця (ємність можна не мити). Готуйте в режимі «Випічка / Жарка» приблизно 7-10 хвилин. До обсмажених овочів викладіть реберця, перемішайте, залийте 300 мілілітрів гарячого бульйону або води і встановіть мультиварку в режим «Тушкування». Готуйте 1 годину і 10 хвилин. Додайте до тушкованх ребрам з овочами квасоля, посоліть і поперчіть за смаком і готуйте в тому ж режимі ще 10 хвилин. Подавайте реберця гарячими, посипавши зеленню.
Страва найкраще готується в мультиварці KITFORT KT-201







Схожі кулінарні рецепти