Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, запечена з гірчицею
Свинина, запечена з гірчицею
Продукти:
Свинина - 1,3 кг
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Гірчиця столова - 2 ст. л.
Вода - 100 мл
Часник - 2 зубчики
Гвоздика - 3 бутона
сіль
Маргарин або рослинне масло

Приготування: М'ясо посолити, натерти часником, обмазати гірчицею. Встановити програму "Жарка" на 30 хвилин. Розтопити маргарин. Покласти м'ясо й обсмажити з одного боку 10-15 хвилин. Потім перевернути. Додати порізані цибулю, моркву, гвоздику. Продовжити обсмажування до сигналу. Додати воду. Встановити програму "Суп" на 1 год 10 хв. Після сигналу свинина готова.Подавати, поливши соусом, що утворився при тушкуванні.
Страва найкраще готується в мультиварці Maruchi-47




Схожі кулінарні рецепти