Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з овочами
Свинина з овочами
Продукти:
Свинина м'якоть 500-600 гр.
Цибулю 2 шт.,
морква 1 шт.,
помідори 1 шт.,
сіль, перець, приправа за смаком.
Масло рослинне 2 ст.ложки.

Приготування: Цибулю порізати кільцями, морква колечками. Налить 1 ст. ложку масло в чашу, режим СМАЖЕННЯ ОВОЧІ 7 хв. Переложить в блюдце.
Свинину нарізати великими кусками.Режим СМАЖЕННЯ-М'ЯСО 15 хв.,посолити,поперчить. Обжарити з двох сторон. Якщо багато м'яса то в два етапи. Виняти м'ясо на тарілку. Помідори порізати кубиками обсмажити в режимі СМАЖЕННЯ-ОВОЧІ 5хв. Виложіть в тарілку. На дно чаші покласти м'ясо,зверху цибуля, морква, помидору. Посолити, поперчити, додати води або бульйону, додати залишки рослинного масла. Режим тушкування 1 год. 
Cтрава найкраще готується в мультиварці Рhilips 3039 




Схожі кулінарні рецепти