Головне меню

Популярні рецепти

"Печеня лісника"
"Печеня лісника"
Інгредієнти:
300гр. свинини
10 гр. лісових, сушених грибів(білі, підберезники...)
150гр. печериць
2 шт. великі цибулини
5 шт. картоплин
250 г сметани
1 столова ложка томат пасти або кетчупу
1 шт. морквини

сіль, перець
Приготування: Картоплю очистити, нарізати ломтиками. Цибулю нашаткувати півкільцями. Сухі гриби залити окропом, змити і дрібно нарізати. Шампиньйони нарізати. Свинину нарізати невеликими кусками. На дно мультиварки  викладаємо цибулю,м'ясо,сухі гриби,картопляю, моркву, печериці .Заливаємо все сметаною і томатною пастою. Готуємо в режимі тушкування 1 годину. Перемішуємо, солимо, перчимо. І ставимо готуватися в режим тушіння на пару на 30 хв, щоб википіла зайва рідина.
Страва найкраще готується в мультиварці Рanasonic - 18