Головне меню

Популярні рецепти

Свинячі відбивні
Свинячі відбивні
Продукти:
600 г свинини (корейки, шийки)
1 яйце
100 г панірувальних сухарів
30 - 40 г вершкового масла
3 ст. л. рослинної олії
сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування: Свинину нарізати шматками товщиною 1,5 - 2 см. Злегка відбити, надати овальну форму, посолити, поперчити, вмочити в збите виделкою яйце і запанірувати в сухарях. Мультиварку включити на програму "Випічка" 50 хв. Налити рослинне масло, нагріти його, покласти вершкове масло. Через 10 хв покласти відбивні. Обсмажувати 20 хв з одного боку. Кришку прикрити. Потім перевернути на іншу сторону і обсмажувати ще 20 хв. Після сигналу, відбивні готові.
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic-18






Схожі кулінарні рецепти