Головне меню

Популярні рецепти

Плетене м'ясо
Плетене м'ясо
Інгредієнти:
1 куряче філе
2 шматочки (пласта) свинини
сіль, перець, спеції
росл. масло

Приготування: 1. Філе курки розрізати впоперек на два пласти, відбити. Розрізати на смужки уздовж. Відбити шматочки свинини. Прорізати всередині смуги, не дорізаючи 1 см. до країв. Посолити, поперчити, додати улюблені спеції. Тепер вплести курячі смужки в м'ясо. Готово!2. У каструльку налити 1 ст.л. рослинної олії, включити режим «Рис» 10 хв. Обсмажити м'ясо до рум'яної скориночки з обох сторін. Додати в каструльку 0,5 мультстакана води, закрити кришку, клапан «SEAL», режим «м'ясо» 10 хв.
* Можна на цьому зупинитися, а можна вийняти м'ясо, включити знову «рис», додати до м'ясного соку трохи вина і трохи прокип'ятити - дуже простий і смачний соус до м'яса.* На жаль, фото не передає повністю контраст білих смужок курки і коричнево-червоних свинини, але він є, тому виглядає досить ефектно)
Страва найкраще готується в мультиварці Redmond4502 




Схожі кулінарні рецепти