Головне меню

Популярні рецепти

Свинина в томатно-горіховому соусі
Свинина в томатно-горіховому соусі
Інгредієнти:
1 кг свинини
500 г помідорів
1-2 середнього розміру цибулини
100 гр волоських горіхів
4 зубчики часнику
сіль, перець, приправи
рослинна олія

Приготування: У блендері подрібнити горіхи й томати, змішала їх. Додати до суміші видавлений часник. Посолити. Ретельно перемішати. У МВ обсмажити цибулю на режимі "Молочна каша" близько 10-15 хвилин. Свинину порізати смужками як на гуляш і додати до цибулі в МВ і обсмажувати ще близько 7-10 хвилин. Посолити, поперчити і додала приправи (у мене була "Прованські трави"). Обсмажене м'ясо залити томатно-горіховою пастою. МВ включити на режим "Плов / гречка" і готувала близько 35 хвилин. Мультиварка сама не відключиться! Тому краще заздалегідь засікти час або завести будильник. За 20 хвилин до готовності вставити ємність для варива на пару з картоплею. Картоплю посолити і посипати куркумою.
Страва найкраще готується в мультиварці MOULINEX 




Схожі кулінарні рецепти