Головне меню

Популярні рецепти

Свинина в томатно-сметанному соусі
Свинина в томатно-сметанному соусі
Продукти:
Шматок свинини - 500 г
Цибуля - 1 шт.
Чорнослив - 3-4 шт.
Сметана - 1 ст. л.
Кетчуп - 1 ст. л.
Сіль, перець
маргарин

Приготування: Встановити програму "Випічка". Покласти і розтопити маргарин. Обсмажити свинину з одного боку. Посолити, поперчити. Перевернути. Посолити, поперчити. Додати порізані цибулю і чорнослив. Через 15 хвилин програму відключити. Змішати кетчуп зі сметаною і обмазати шматок свинини. Встановити програму "Тушкування" на 1 годину. Готувати до сигналу.
Страва найкраще готується в мультиварці REDMOND-4505




Схожі кулінарні рецепти