Головне меню

Популярні рецепти

Печеня по-шведськи
Печеня по-шведськи
Продукти:
Свинина - 1,3 кг
Чорнослив - 5 - 6 шт.
Картопля - 1 кг
Вода - 2 мультстакана
Сіль - 1 ч. л.
Петрушка (суха) - 1 ч. л.
Селера (суха) - 1 ч. л.
Сіль, перець
вершкове масло

Приготування: Чорнослив порізати на смужки нашпигувати свинину. Встановити програму "FRY" на 30 хвилин. Покласти і розтопити вершкове масло. У розігріте масло викласти свинину і обсмажити з кожного боку по 15 хвилин. Програму вимкнути. У чашу покласти цілий, очищену картоплю. Посипати петрушкою і селерою. Поперчити. Свинину трохи посолити зверху. Залити все підсоленою водою. Встановити програму "Суп" на 1 год 30 хв. Готувати до сигналу.
Страва найкраще готується в мультиварці Maruchi-47




Схожі кулінарні рецепти