Головне меню

Популярні рецепти

Свинина барбекю з рисом
Свинина барбекю з рисом
Нам потрібно:
1. стейки з свинини на кістці - 3 шт.;
2. соус-маринад барбекю;
3. рис круглозерновой - 1 склянка;
4. вода - 2 склянки;
5. сіль - 1 ч.л. для рису і для стейків за смаком;
6. оливкова олія.

Приготування:1. Свинину посолити, обмазати маринадом і залишити на кілька годин;2. в мв залити оливкова олія, включити режим FRY, вибравши тип м'ясо, час приготування 40 хв.;3. обсмажити в кошику для смаження кожен стейк по 5 хв. з кожного боку при закритій кришці мв;4. викласти стейки в Стімер;5. чашу вимити від масла (або просто злити його і не мити);6. в чашу покласти промитий рис і залити підсолену воду; зверху встановити Стімер з м'ясом; закрити кришку;7. встановити Cook; після сигналу вимкнути мв і подавати до столу
Страва найкраще готується в мультиварці Maruchi 47 




Схожі кулінарні рецепти