123************* Суфле з печінки з пшоном та овочами
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Суфле з печінки з пшоном та овочами
Суфле з печінки з пшоном та овочами
Печінка - 1 кг
пшоно - 2 мультстакана
Яйця - 6 штук
Цибуля -1 велика цибулина
Морква - 3 великих моркви
Сметана 20% жирності - 1 мультстакан
Сіль поварена - 1 десертна з гіркою ложка.
Послідовність приготування: Промиваємо пшоно до "чистої води", даємо стекти, кладемо в чашу мультиварки і наливаємо 1 літр холодної води. Встановлюємо програму "Варка-каша" на 5 хвилин. Варимо з відкритою кришкою помішуючи. Як тільки каша досягне стану "розварювання" (це відбудеться до закипання каші), програму відключити і пшоно відкинути на сито і промити холодною водою. Це потрібно для того, щоб з пшона пішла горечь. Далее. Чашу обполіскуємо, витираємо насухо, встановлюємо в мультиварку.
Олія, що стекла пшоно з сита викладаємо знову в чашу і заливаємо 1 літром гарячої води і добавляем1 / 4 частина солі. Встановлюємо програму "Варка-каша" на 5 хвилин. Варимо з відкритою кришкою. Помішуємо. Після закипання варимо 1-2 хвилини помішуючи. Як тільки пшоно почне розварюватися відразу відключаємо програму. І відкидаємо пшоно на сито. Даємо стекти воді. Готове пшоно викладаємо на блюдо, щоб охололо.А поки пшоно остигає готуємо фарш. Печінка ретельно промиваємо і даємо стекти воді. Ріжемо печінку на шматки і подрібнюємо на м'ясорубці або в іншому подрібнювачі. Подрібнити також очищену цибулину і 3 очищених моркви. Ретельно змішуємо фарш печінки з подрібненими цибулею, морквою. Поділяємо сирі яйця на жовтки і білки. Жовтки додаємо до фаршу і добре перемішуємо. Потім у фарш додаємо сметану, сіль, що залишилася і остигле пшоно. Ретельно перемішуємо.Збиваємо яєчні білки і лопаткою вводимо обережно в фарш. Чашу змащуємо вершковим маслом або маргарином і викладаємо фарш в чашу. Встановлюємо чашу з фаршем в мультиварку. Закриваємо кришку мультиварки. Встановлюємо програму "Випічка" на 1 годину 20 хвилин. Натискаємо старт. Зворотний відлік часу починається відразу. Після сигналу завершення програми "Випічка" відключаємо мультиварку від мережі. Перевіряємо дерев'яною паличкою і за зовнішнім виглядом готовність суфле. Суфле готове. Нехай остигає. Кришку залишаємо відкритою. Суфле охололо - викладаємо на блюдо. Можна приступати до трапези. Можна прикрасити суфле на свій смак. Смачного!




Схожі кулінарні рецепти