123************* Печінковий паштет
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Печінковий паштет
Печінковий паштет
Близько 1 кг свинної печінки;
1 велика морква (або 2 середні);
1 велика цибулина (або 2 середні);
2 ст.л. раст.масломсіль за смаком.
Приготування: Печінка промити, нарізати довільно шматочками середнього розміру. У МВ налити рослин.масло, режим "Випічка" 45 хв. Через 5 хв (коли олія нагріється), викласти печінку. Моркву і цибулю очистити, порізати досить великими шматками (цибуля, наприклад, я ріжу на 4-6 частин, в залежності від розміру самої цибулини). Всі овочі викласти в МВ, посолити за смаком, і готувати з закритою кришкою час, що залишився, періодично помішуючи.
Після сигналу кришку МВ відкрити, дати охолонути до кімнатної температури. Після цього необхідно пропустити все що є в МВ (навіть разом з соком) через м'ясорубку 2 рази, потім ретельно розмішати до отримання однорідної маси. Якщо на Ваш погляд (смак) вийшло трохи сухувато, можна додати 100 гр розм'якшеного вершкового масла, і вимішати все до однорідної маси (я не додавала). Далі викласти в форму і прибрати в холодильник на кілька годин.
Рецепт готується для мультиварки Panasonic 18.




Схожі кулінарні рецепти