123************* Копчене курча
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Копчене курча
Копчене курча
Курча - 1300 р
Рідкий дим "Костровок" - 2 ст. л.
Посолочна суміш: 1 ст. л. солі; 1 ч. л. цукру; 1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю; 3 зубчики часнику
Для варіння потрібно додатково: Пакет (рукав) для запікання; Вода - 5 мультстаканов
Приготування: Приготувати посолочной суміш із зазначених продуктів: видавити часник і змішати його з сіллю, цукром, перцем. Цією сумішшю натерти курчати і покласти в пакет для запікання на кілька годин, а краще на ніч. Прибрати в холодильник. Потім додати в пакет рідкий дим. Розподілити його рівномірно по курчаті. Пакет зав'язати і покласти в контейнер-пароварку. У мультиварку налити води, вставити контейнер і поставити програму "Варка на пару" - 60 хв. Після сигналу дати постояти на "підігріві" 30 хв. Потім пакет вийняти, дістати курчатко і остудити. Охололого курчати порізати на частини. Подавати в холодному вигляді.




Схожі кулінарні рецепти