123************* Тістечка з горіховою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Тістечка з горіховою начинкою

ТІСТЕЧКА З ГОРІХОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 150 г борошна, 100 г вершкового мас­ла або маргарину, 50 г цукру, 2 жовтки, 1/2 ч. ложки кориці.

Начинка: 100 г мелених горіхів, 2 ст. лож­ки мелених білих сухарів, 100 г цукру, 2—3 ст. ложки меленої натуральної кави, зва­реної на молоці, ванілін.

Жир посікти з борошном, додати цукор, жовт­ки, корицю і водою замісити. Тісто залишити на годину в холодному місці. Потім розкача­ти на посипаній борошном дошці, нарізати квадрати 6x6 см або трикутники. На кожний квадратик покласти начинку, ріжки зліпити білком. Тістечка викласти на змащений жи­ром лист і пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 20 хв. Ще гарячі, посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Начинку приготувати так: мелені горіхи ви­мішати з сухарями, цукром, запарити гаря­чою кавою і поставити на вогонь, щоб маса загусла. Коли вона остигне, накладати її на тісто.




Схожі кулінарні рецепти