123************* Рулетики лимонні з абрикосовим джемом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулетики лимонні з абрикосовим джемом

РУЛЕТИКИ ЛИМОННІ З АБРИКОСОВИМ ДЖЕМОМ

Тісто: 300 г борошна, 250 г вершкового мас­ла або маргарину, 2 жовтки, 2 ст. ложки гус­тої сметани, сік і цедра з 1 лимона.

Начинка: 250 г абрикосового (або ман­даринового) джему, 2 білки, 50 г посічених горіхів, 50 г цукру.

Жир посікти з борошном, додати жовтки, сме­тану, сік і цедру з лимона і замісити тісто. Розкачати невеликий товстий корж, посипати борошном і скласти конвертом. Поставити на 15—20 хв. у холодне місце і знову розкачати. Цю операцію повторити 2—3 рази, після чого розкачати, нарізати квадрати 6x6 см, змасти­ти абрикосовим або мандариновим джемом, скрутити рулетики, змастити білком, посипати посіченими горіхами з цукром і скласти на змащений жиром лист.

Пекти в гарячій ду­ховці (210—220° С) протягом 10—15 хв.




Схожі кулінарні рецепти