123************* Тістечка з маково-горіховою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Тістечка з маково-горіховою начинкою

ТІСТЕЧКА З МАКОВО-ГОРІХОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 300 г борошна, 150 г вершкового мас­ла, 1 яйце, 2 жовтки, 3 ст. ложки цукру, 6 ст. ложок сметани, на кінець ножа меленої ко­риці.

Начинка: 1/2 склянки маку, 200 г цукру, 2 яєць, 50 г ізюму, 1/2 ч. ложки кориці, 150 г мелених горіхів.

Розтоплене вершкове масло розтерти з цук­ром, яйцем і жовтками до консистенції густої сметани. Потім влити сметану, додати кори­цю, всипати борошно, добре вимішати і по­ставити в холодне місце. Після цього тісто тонко розкачати, покласти на змащений жи­ром лист, змастити вершками або розтопле­ним маслом, накласти приготовлену начинку, нарізати квадратики і пекти в гарячій духов­ці (210—220° С) протягом 15—20 хв. Спечені коржики посипати цукром.

Начинку приготувати так: мак запарити у кількох водах, відцідити, розтерти, додати 100 г цукру, жовтки, ізюм, корицю, мелені горіхи, 100 г цукру, вимішати з піною і на­класти на корж.




Схожі кулінарні рецепти