123************* Кошички з горіховою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кошички з горіховою начинкою

КОШИЧКИ З ГОРІХОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 500 г борошна, 250 г вершкового ма­сла або маргарину, 3 жовтки, 1 ст. ложка цу­кру, 2—3 ст. ложки сметани, сік і цедра з 1 лимона або 1 ст. ложка оцту.

Начинка: 150 г мелених горіхів, 150 г цу­кру, 7 яєць, 2 ст. ложки мелених білих суха­рів, ванілін.

Помадка: 250 г цукрової пудри, 2 білки, 2—3 краплі лимонної есенції або лимонний сік.

Жир посікти з борошном, додати жовтки, цу­кор, цедру і сік з лимона або оцет, замісити сметаною тісто і поставити на годину в хо­лодне місце. Потім тонко розкачати на поси­паній борошном дошці, склянкою вирізати коржики, вистелити ними змащені жиром формочки і накласти начинку, поставити фор­мочки на лист і пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 20 хв. Кошички не слід занадто наповнювати масою, бо під час випікання вона дуже росте. Спечені кошич­ки, ще гарячими, змастити помадкою, зверху покласти варення з вишень або суниць.

Ручки до кошичків: з 1/4 тіста скачати валочки завдовжки 10 см, зігнути підковою і спек­ти.

Начинку приготувати так: збити білки з цук­ром, ваніліном, вимішати з жовтками, дода­ти мелені горіхи, сухарі, легко вимішати.

Помадку приготувати так: розтерти білки з цукровою пудрою і влити кілька крапель ли­монної есенції або лимонний сік.




Схожі кулінарні рецепти