123************* Торт ромовий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт ромовий
Торт ромовий

Вершкове масло розтирають до білого кольору, додають розтерті з цукром жовтки, лимонну цедру, борошно, збиті білки, добре все пере­мішують, викладають масу в приготовлені дві форми, випікають в ду­ховці, охолоджують, обливають ромом, змащують один з коржів повид­лом, варенням або мармеладом, накривають другим, глазурують і при­крашають.

На 2 склянки борошна — 300 г масла, 100 г повидла, 7 жовтків, цедру з 1/2 лимона, 2 склянки цукру, 7 білків, 50 г рому.




Схожі кулінарні рецепти