123************* Тортики житні
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Тортики житні
Тортики житні

Гіркий і солодкий мигдаль змішують і товчуть у ступці, потім ви­сипають в каструлю з овальним дном, додають цукор, жовтки і розти­рають півгодини. Коли маса добре розітреться, всипають житнє борошно, корицю, гвоздику і добре вимішують. Білки, старанно відокремлені від жовтків, збивають в піну, з'єднують з підготовленою масою, обережно вимішують, вкладають у форми й випікають в духовці при помірній температурі.

На 1/2 склянки житнього борошна — 300 г солодкого мигдалю, 100 г гіркого миг­далю, 400 г цукру, 16 жовтків, 2 чайних ложки кориці, 1 чайну ложку гвоздики, 16 білків.




Схожі кулінарні рецепти