123************* Торт пісочний з горіхово-абрикосовою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт пісочний з горіхово-абрикосовою начинкою

ТОРТ ПІСОЧНИЙ З ГОРІХОВО-АБРИКОСОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 400 г борошна, 250 г вершкового мас­ла, 150 г цукру, 4 жовтки, на кінець ножа со­ди і лимонної кислоти.

Начинка: горіхова — 250 г мелених го­ріхів, 200 г цукру, 2 білки, ванілін; абрикосова — 2 білки, 4 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки абрикосового джему або варення.

Масло посікти з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати цукор, жовтка і замісити тісто. Залишити його па годину в холодному місці. Потім поділити па чотири частини і спекти у змащеній жиром тортівни­ці, попередньо поколовши, чотири коржі. Пек­ти в гарячій духовні (210—240° С) протягом 15-20 хв. кожний. Ще гарячі коржі переклас­ти по черзі абрикосовою і горіховою начин­кою. Верх і боки торта змастити горіховою масою. Посипати грубо посіченими горіхами або арахісом.

Начинку приготувати так: горіхову — го­ріхи підсмажити, змолоти, розтерти з цукром, білками і ваніліном на пухку масу; абри­косову — з білків збити круту піну, додаю­чи по ложці цукру. Збивати, поки цукор роз­тане, тоді додати абрикосового джему або розтертого варення без сиропу. Продовжувати збивати до утворення однорідної маси.




Схожі кулінарні рецепти