123************* Торт пісочний з яблучною начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт пісочний з яблучною начинкою

ТОРТ ПІСОЧНИЙ З ЯБЛУЧНОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 600 г борошна, 8 жовтків, 200 г цук­ру, 500 г вершкового масла або маргарину, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки лимонної кис­лоти.

Начинка: 400 г яблучного джему, 300 г цукру, 8 білків.

Жир розтирати з цукром, додаючи по жовт­ку, по ложці просіяного борошна з содою, лимонною кислотою. Розтирати до утворення однорідної маси. Поділити тісто на чотири коржі. Дно тортівниці застелити промащеним папером, покласти корж і пекти в гарячій ду­ховці (210—240° С) протягом 20 хв. Так пекти всі коржі. Знімати гарячим і зразу перекла­дати начинкою. Нею ж змастити верх і боки торта. Зверху посипати грубо посіченим миг­далем.

Начинку приготувати так: з білків збити кру­ту піну, додаючи цукор, розтертий джем і збивати, поки не утвориться однорідна маса. До начинки можна додати нарізаних апель­синових цукатів.




Схожі кулінарні рецепти