123************* Торт пісочний без цукру
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт пісочний без цукру

ТОРТ ПІСОЧНИЙ БЕЗ ЦУКРУ

Тісто: 300 г борошна, 280 г вершкового мас­ла або маргарину, сік з 1 лимона.

Начинка: 150 г сливового джему, 150 г цукру, 3 білки.

Жир посікти з борошном і лимонним соком або водою, замісити пісочне тісто, поділити його на три частини, розкачати коржі, поко­лоти. Кожний окремо пекти у формі в гаря­чій духовці (210—240° С) протягом 15—20 хв. Приготовленою начинкою перекласти гарячі коржі, змастити верх і боки торта, потім об­сипати грубо посіченими горіхами.

Начинку приготувати так: з білків збити кру­ту піну, додаючи цукор і старанно змішуючи її з джемом.




Схожі кулінарні рецепти