123************* Торт сухарний з фруктовою начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт сухарний з фруктовою начинкою

ТОРТ СУХАРНИЙ З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ

Тісто: 1/2 склянки мелених білих сухарів, 100 г мелених горіхів, 250 г цукру, 10 яєць, цедра з 1 лимона, кориця, гвоздика, 1 ст. ложка натуральної меленої кави.

Крем: 100 г шоколаду, 250 г цукру, 1/2 склянки молока, 200 г вершкового масла, 150 г мелених горіхів, ванілін.

Начинка: 200 г фруктового джему, 200 г цукру, сік і цедра з 1/2 лимона, 1 білок.

З білків збити круту піну, додаючи по лож­ці цукру, і збивати до утворення густої ма­си, тоді влити жовтки, все разом вимішати з меленими горіхами і сухарями, корицею, гвоздикою, кавою. Приготовлену масу розли­ти у дві тортівниці, змащені жиром і поси­пані сухарями. Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 35 хв. Спечений корж роз­різати на два шари, покропити солодким на­стоєм кави і поперемінно перекласти начин­кою і кремом. Верх торта змастити цим же кремом, оздобити варенням з ягід. Ягоди вмо­чати в цукор і скласти з них гілочку смо­родини.

Крем приготувати так: шоколад, цукор роз­варити у молоці, додати підсмажені змелені горіхи, охолодити. Розтерти з маслом до утво­рення однорідної пухкої маси, додати вані­лін. Горіхи можна також вимішати із згуще­ним молоком.

Начинку приготувати так: цукор і білок роз­терти, додати абрикосового або вишневого чи малинового джему, сік і цедру з лимона.




Схожі кулінарні рецепти