123************* Торт сухарно-пісочний
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт сухарно-пісочний

ТОРТ СУХАРНО-ПІСОЧНИЙ

Тісто: перший корж — 100 г мелених житніх сухарів, 6 яєць, 150 г цукру, 50 г ме­лених горіхів, 1/2 ч. ложки меленої натураль­ної кави; другий корж — 150 г борошна, 2 жовтки, 100 г вершкового масла або марга­рину, 50 г цукру.

Крем: масляний — 2 склянки молока, 300 г цукру, 200 г вершкового масла, ванілін; шоколадний — 200 г шоколаду, 200 г вершкового масла, 4 жовтки, 100 г цукру, ро­мова есенція.

Начинка: 200 г апельсинового джему (2 апельсини, 300 г цукру, 1/2 склянки води).

Перший корж (сухарний): з білків збити круту піну, додаючи по ложці цукру, жовтки і вимішати їх з просіяними сухаря­ми, меленою кавою, горіхами. Приготовлену масу вилити у змащену жиром і посипану сухарями тортівницю і пекти в гарячій ду­ховці (200° С) протягом 30 хв. Спечений охо­лоджений корж гострим ножем розрізати на два шари, скропити солодкою кавою. Дру­гий корж (пісочний); з борошна, жов­тків, жиру і цукру замісити тісто. Спекти в тортівниці пісочний корж. На один шар су­харного коржа накласти апельсиновий джем, накрити пісочним коржем, потім накласти масляний крем і прикрити другим шаром су­харного коржа. Верх і боки торта змастити шоколадним кремом і обсипати меленими го­ріхами.

Крем приготувати так: масляний — моло­ко зварити з цукром до консистенції густої сметани, охолодити, після чого розтерти з маслом і ваніліном; шоколадний — шоко­лад зігріти, розтерти з маслом, цукром, вли­ваючи по жовтку, додати ромової есенції до смаку.

Начинку з апельсинового джему приготувати так, як з лимонного.




Схожі кулінарні рецепти