123************* Торт медовий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Торт медовий

ТОРТ МЕДОВИЙ

Тісто: 250 г борошна, 100 г розтопленого меду, 50 г мелених горіхів, 2 яєць, 1/2 ч. лож­ки соди, 100 г цукру, кориця, ромова есенція.

Крем: 150 г мелених горіхів, 150 г вершко­вого масла, 1 л молока, 500 г цукру, ванілін.

У посуд з просіяним борошном з содою вли­ти розтоплений мед і яйця, додати мелені горіхи, цукор, корицю і замісити. Поділити тісто па три частини, розкачати і пекти у змащеній тортівниці в теплій духовці (180° С) протягом 30 хв., стежачи, щоб коржі не пере­сохли. Коли спечені коржі охолонуть, покропити їх солодкою кавою з кількома крапля­ми ромової есенції і перекласти кремом. Цим же кремом змастити верх і боки торта і об­сипати меленими горіхами. Торт залишити на 1—2 дні, щоб просяк кремом.

Крем приготувати так: зварити молоко з цук­ром до консистенції густої сметани, додати мелені горіхи і вершкове масло, ванілін. Розтерти до утворення пухкої маси.




Схожі кулінарні рецепти