123************* Слойоний тортик
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Слойоний тортик

СЛОЙОНИЙ ТОРТИК

Тісто: 300 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 1 яйце, 1 ч. ложка оцту, 2—3 ст. ложки молока.

Крем: 100 г мелених горіхів, 3 ст. ложки сметани, 1 жовток, 50 г цукру, 1/2 ложки кориці.

Приготувати слойоне тісто, відрізати від нього 3/4 частину. Більшу части­ну розкачати, вистелити дно тортівниці, по­колоти, накласти на тісто будь-якого варення без сиропу, а потім крем. Розкачати корж з меншої частини тіста і накрити ним начин­ку. Поколоти його виделкою. Пекти в гарячій духовці (240—250°С) протягом 20 хв. Спече­ний тортик посипати цукровою пудрою з ва­ніліном.

Крем приготувати так: розтерти горіхи з сме­таною, цукром, жовтком і корицею.




Схожі кулінарні рецепти