123************* Гречана бабка з підливою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гречана бабка з підливою

Гречана бабка з підливою

Цукор (2/з норми) і вершкове масло (3/4 норми) розтирають, додають потроху гречаного борошна, добре розмішують вливають збиті білки і викладають у формочки, змащені маслом і посипані суха­рями, і ставлять в духовку випікатись.

Вийняту з формочок випечену бабку при подачі на стіл поливають фруктовим соком, провареним з рештою цукру.

На 4 ст. ложки гречаного борошна — 4 ст. ложки цукру, 3 яйця, 4 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів, 11/2 склянки фруктового соку.




Схожі кулінарні рецепти