Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з млинчиків з гречаною кашею і м'ясом

Бабка з млинчиків з гречаною кашею і м'ясом

Гречані крупи перетирають з сирим яйцем, підсушують і кладуть У підсолену киплячу воду із смальцем і варять до готовності. В готову кашу кладуть масло, варене посічене м'ясо, яйця, смажену цибулю, посипають перцем і добре змішують. Укладають у змащений жиром сотейник шар млинчиків, зверху кладуть начинку, потім знову шар млинчиків, і так повторюють кілька разів, але щоб верхній шар був з млинчиків. Потім обливають маслом і запікають в духовці. Подають як окрему страву або до борщу.

Для млинчиків на 2 1/2 склянки гречаного або пшеничного борошна — 5 склянок молока, 3 яйця, 1 ст. ложку цукру, 1 чайну ложку солі, 1 ст. ложку жиру.

Для начинки — на 500 г м'яса — 3/4 склянки гречаних крупів, 1 склянку води, 1/2 склянки смальцю, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 цибулину, 5 яєць.




Схожі кулінарні рецепти