Головне меню

Популярні рецепти

Баба терта

БАБА ТЕРТА

Тісто: 250 г борошна, 250 г маргарину, 2 ст. ложки крохмалю, 300 г цукру, 6 яєць, цедра з 1 лимона, 100 г ізюму, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки лимонної кислоти.

Маргарин розтерти на пухку масу, поступово додаючи цукор, по яйцю, по ложці борошна, вимішаного з просіяною содою і лимонною кислотою. Під кінець додати промитий ізюм, лимонну цедру, вимішати, викласти до зма­щеної жиром і посипаної сухарями форми. Пекти в добре нагрітій духовці (240° С) про­тягом 30 хв.

Бабу вибрати з форми холодною і посипати цукровою пудрою.




Схожі кулінарні рецепти