Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з житніх сухарів

Бабка з житніх сухарів

Житні сухарі дрібно товчуть, просі­вають крізь сито. Сирі жовтки розти­рають з цукром, вершковим маслом і сухарями, додають товчену гвоздику і розтерту цедру лимона. Після цього масу змішують із збитими білками, викладають в каструлю, змащену маслом і посипану сухарями. Каструлю з бабкою ставлять у більшу каструлю з гарячою водою і ва­рять 30—40 хв., після чого виймають і ставлять на 20 хв. в духовку за­пікатись.

Готову бабку ріжуть на куски і перед подаванням на стіл посипають цукром. Окремо до бабки подають вершки.

На 1 склянку мелених сухарів — 1 склянку цукру, 4 яйця, 1 ст. ложку вершко­вого масла, 1 склянку вершків, 1/4 чайної ложки товченої гвоздики, цедру з одного лимона.




Схожі кулінарні рецепти