Головне меню

Популярні рецепти

Бабка гречана з вершками

Бабка гречана з вершками

Жовтки розтирають спочатку з невеликою кількістю цукру, а потім додають весь цукор. В розтерті жовтки кладуть гречане борошно, ме­лену корицю і добре розмішують, а потім додають збиті білки, злегка перемішують, викладають у форму або сотейник, змащений маслом, і ставлять на 30—40 хв. в духовку запікатись.

Готову бабку нарізують порціонними кусками і при подачі на стіл до бабки подають вершки.

На 1 склянку гречаного борошна — 1 склянку цукру, 5 яєць, 1/2 чайної ложки меленої кориці, 1 чайну ложку вершкового масла, 11/2, склянки вершків.




Схожі кулінарні рецепти